Canvit Chondro Maxi 1kg
Canvit Chondro Maxi Canvit® Chondro Maxi tablety - Speciální kloubní výživa pro regeneraci kloubů a zlepšení jejich pohyblivosti. Tablety pro velká plemena psů. Doplňkové... více »
od 580 Kč
- Kritické (0) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Canvit Chondro nekupuji poprvé, takže jsem věděla přesně
- co chci a jaké jsou u tohoto preparátu výsledky.
- Máme staršího psa (bernský sal.pes),který čas od času značně kulhá a špatně vstává. Po podání canvitu, kulhání okamžitě přestane.
- Navíc tablety pes dobře přijímá, takže není problém s jejich podáváním.
- Tablety mi doporučila chovatelka, která je podává svým loveckým psům.
Tablety určitě doporučuji. Působí téměř "zázračně".
Jiný výrobek jsem psům podávat nezkoušela s Canvitem jsem nadmíru spokojena.
- Rychlý účinek - již po týdnu zlepšení chůze
- nevím
Zkušenosti s tímto potravinovým doplňkem mám již několik let, zejména vhodný pro starší psy s bolestivostí kloubů, dávkování 7 tbl. na 70 kg hmotnosti psa jako startovací, dóza vydrží necelé 2 měsíce. Lze jen doporučit, ani cena není příliš vysoká. Po léčbě následuje cca 2 měsíce pauza a pak lze opět při obtížích začít dávkovat. Velice mi vyhovují tablety, pes je přijme v sýru najednou a není zatížený žádným sypkým práškem v misce,lze dávku i rozdělit ( i se to doporučuje).
- Pes (nemecky ovcak, 7 let) se nam ze dne na den prestal chodit respektive chodil strasne spatne na zadni nohy, nas veterinar nam Canvit Chondro doporucil, a pes za tyden (neprehanim!) zacal chodit a dokonce behat a dodnes je v poradku! Ted uz mu davam kazdej den jako prevence a budu mu davat porad! Me to presvedcilo a doporucuji vsem, opravdu beru to jako zazracni prasek :-D
- -
Nam to pomohlo, doslova nas znovu postavil na nohy - a to je nejdulejzitejsi! Skoda, ze jsme to neznali pred nekolika lety! Nase mazlicci by mohle dele byt s nami. A v tomto obchode (Rajkrmiv.cz) jsem to nasla o dost levnejc, nez u veterinare.Dekujem :-)
- Zdravý pejsek - bezbolestný pohyb, nejlépe se pozná ve vyšším věku psa.
Používáme společně s jiným doplňkovým preparátem na kloubní výživu již mnoho let a v porovnání pohybu s ostatními pejsky (ve stejné věkové kategorii), kteří jej nedostávají, je hodně znát.
- skvělý pro velká plemena psů
- mám 5ti letého brňáka-udržuje jeho klouby v pohyblivosti a v pohodě
- -
Tento výrobek používám chvíli, ale má pro psy větších plemen dobrou velikost tabletek, má másovou příchuť, takže je pes rychle a rád sní :) a pomáhá mu při pohybu.
- - Máme čtrnáctiletého labradora,už toho moc nenaběhá,ale tento produkt mu pohyb výrazně zlepšuje.
- - Canvit mu chutná tudíž to do něj nemusím násilně cpát.
Zkoušela jsem několik podobných doplňků výživy, ale pouze tady jsem zaznamenala výraznější efekt, ale pozor je nutné používat ho v delším časovém horizontu (cca. 3týdny) než je účinek pozorovatený.
- Kvalitní kloubní výživa jako prevence pro mladé psy, jako nutnost pro starší psy.
- Snadné podávání zároveň s krmivem.
- Velké balení za dobrou cenu oproti malým a drahým výrobkům.
- Zatím nevím o ničem negativním.
Vzali jsme si 14ti měs.psa jako čtvrtí majitelé a protože poslední majitelka dávala kvalitní krmení i uvednou kloubní výživu jako prevence, pokračujeme v tomto dále již půl roku. Jelikož nám tato výživa už došla a v místě bydliště jsem ji nesehnala, využila jsem služeb přes internet a vybírala logicky nejlevnější nabídku a kvalitní obchod. Než něco objednám, ráda si přečtu hodnocení obchodu, jsem nedůvěřivý typ. Zatím jsem měla "šťastnou ruku", nikdo mě nepodvedl. I s Vámi jsem byla
spokojena, takže předpokládám, že se v případě další potřeby na Vás obrátím.
Zobrazuji 1 - 34 ze 34 recenzí