Nejnovější recenze ze sekce Vitamíny pro psy
Dávám ho štěňatům jako doplněk stravy.
Splňuje vše, co výrobce slibuje.
- Naše bernačka začala kulhat na přední nohu,po podání alavisu se to uplně spravilo.Samozřejmě to nebylo ze dne na den ale až zhruba po měsíci-po měsíci a půl.Musí se věřit a vytrvat.A ne hned všechno hned zavrhnout a kritizovat.Alavis podávám pořád s přestávkami.
Opravdu funguje
- funguje
Na doporučení lékaře podáváme... kvůli opakovaným nádorům... podporuje imunitu...
- funguje
Pro mého 13letého rotvajlera nutná záležitost a hlavně mu pomáhá!
koupila jsem na doporučení jiného chovatele,výsledek bude znát za půl roku
zatím jsem neotevřela
- složení
- možnost sehnat i v tabletách když pes odmítá sypkou formu
již jsme podávali prvnímu psovi velkého vzrůstu,velice vyhovovalo
- - vydrží cca měsíc
- - dobrá cena
- - vcelku zabírá
Produkt je dobrý a jako jediný zabírá na artrózu mému 9ti-letému labradorovi, i když jen minimálně.
Jde vidět, že se mu od bolesti mírně uleví.
Jiné produkty nezabíraly vůbec.
- Jednoduché řešení, jak vyřešit problém mého pejska -zubní kámen- nemusím navštěvovat lékaře.
S produktem jsem velmi spokojena, mému pejskovi to pomáhá. Je pravda, že měl zubní kámen již dost rozšířen a proto je to pro nás běh na dlouhou trať( máme již čtvrté balení), ale nemusím s ním chodit k lékaři, což v mém případě je dost problém, bydlím na vesnici a jsem bez dopravního prostředku. Je to celkově finančně náročné, ale pro svého mazlíčka to ráda obětuji. Jiný výrobek jsem nikdy nezkoušela, jelikož jsem s tímto, jak již jednou uvádím, spokojena! Výrobek bych doporučila užívat malým plemenům jako prevenci.
Super psíkovi chutnají:-)
- Pomáhá mému psovi při pohybu
- Na doporučení
Již užíváme delší dobu a je super - umožňuje starému psovi lepší pohyb a vidím i lepší kvalitu srsti, jak píší.
- Dobře se dávkuje,nepůsobí psům zažívací potíže,někteří psi Caniviton prášek sní i nasypané na granulích.
- Používám ho hned od doby uvedeném na trhu.
- U psů zabrání vývoji dysplazie kloubů.
Doporučuji všem co mají riziková plemena,kde se vyskytuje dědičně těžká dysplazie,podáváním štěnátkům od dvou měsíců a po celý jejich život jim zabezpečíme aktivní a bezbolestný pohyb.Radost pro všechny.
Dáváme preventivně, vždy na začátku jara/léta kvůli vyšší aktivitě (delší pobyty venku, víc pohybu). Účinek tedy nedokážu posoudit.
- produkt nám doporučil zvěrolékař
pooperaci našehopejska nám produkt doporučil zvěrolékař
- dobře se podává -věřím,že mému bernskému salašníku udrží déle klouby
Doufám,že tento farmaceutický výrobek bude jenom ku prospěchu mému štěněti.Zkušenosti s ním jinak nemám.Dříve jsem měla jinou rasu psa a tam jsem nepotřebovala.
dobrá cena,účinnost,po týdenním podávání viditelné zlepšení
pohyblivosti psa při vstávání,odeznívající kulhání na zadní nohu.10tiletý ohař,vycházky bez omezení.
Nemohu hodnotit - nebylo dodáno.
- Snad ano
- Doufám, že nebudou žádné proti
krátká doba k hodnocení, napíši později