Poradna Vitamíny a doplňky stravy pro psy


Autor: | Vloženo: 25.04.2018 000 17:12 | Témata: Poradna Vitamíny a doplňky stravy pro psy

Fena labradorský retrívr 12let

kulhá na přední nohu jaký druh alavisu podávat a kolik za den dáváme alavis 5 ale moc to nepomáhá je ještě nějaký lepší?

  • Alavis.cz

    Alavis.cz

    26. dubna 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, paní Pavlíčková,

    děkujeme za Váš zájem o naše produkty Alavis. Vzhledem k věku a velikosti pejska bych Vám doporučila užívat Alavis kloubní výživu s přípravkem Alavis Single Maxík.

    Alavis Kloubní výživa
    Intenzivní kloubní výživa. Glukosamin sulfát a chondroitin sulfát ve vysoké koncentraci. Pro správnou funkci kloubní chrupavky a zlepšení pohyblivost kloubů.

    Alavis Single Maxík
    Přípravek proti zánětu a bolesti, na zpevnění vazů a šlach a na regeneraci a relaxaci svalů. Ultra čistá podoba látky MSM v kombinaci s vitaminem C.

    ALAVIS SINGLE MAXÍK obsahuje látku MSM, která působí proti bolesti a zánětu, na relaxaci a regeneraci svalů a na zpevnění vazů a šlach, čímž se zpevní postavení kloubů a celého pohybového aparátu. ALAVIS SINGLE MAXÍK doporučuji prvních 14 dní podávat v dávce iniciační a poté přejít na dávku udržovací. K přípravku ALAVIS SINGLE MAXÍK doporučuji podávat i přípravek ALAVIS Kloubní výživu, která obsahuje chondroprotektivní látky glukosamin sulfát a chondroitin sulfát na regeneraci kloubních chrupavek a tkání. ALAVIS Kloubní výživu podávejte současně s přípravkem ALAVIS SINGLE MAXÍK po dobu 3-4 měsíce, poté udělejte 1-3 měsíce pauzu dle klinického stavu a přípravek opět nasaďte. ALAVIS Kloubní výživa je v tabletové formě.


    V případě dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit.

    Hezký den Vám přeje, Alavis Team.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.