Nejnovější recenze ze sekce Vitamíny a doplňky stravy pro psy
Kocour se zatím nestěžuje.
- Výrazně ovlivňuje pevnost hovinka
- Zatím to vypadá, že naše fenka omezila pojídání hovínek
- Drží mi to při životě pejska
Hodně vitamínů pro psa
Používám už po druhé a pejskovi chutná
Zatím používáme jen krátce, ale doufám, že problémům s plakem a zubním kamenem pasta pomůže. Pejsek snáší dobře. Výhodou pro nás je, že stačí potřít zoubky jen z vnější strany.
Moje 12letá kočička je diabetik a má problémy s ledvinami,přípravek užívá již 9 měsíců včetně vitamínového krému, zdravotní stav se stabilizoval, kočička si užívá života.
+++
Splňuje očekávání.
vyhovuje
- Pomáhá mým seniorním pejskům
- Kvalitní český produkt
- Bezproblémové přidání např. do večeře nebo podání v salámu
Používám pravidelně pro mého seniorního německého ovčáka a také preventivně pro mého druhého nalezeného pejska. Oběma výrazně prospívá. Dříve jsme vyzkoušeli i jiné (i dražší produkty), GIOM je však předčil. Pejskům evidentně prospívá, užívají 2x denně. Doporučuji.
- dobrá cena, Český výrobek
- doporučuje i má veterinářka. Podobný produkt jako Alavis, ale za poloviční cenu. Mám tři 60-70kg psi, takže cena není pro mne nepodstatná.
pes ho dobře snáší
- Kvalita, rychlost dodání
Som spokojná
- Chutná receptura
Po chvíli užívání jsou patrné změny ve zlepšení zdravotního stavu (u nás kvasinková infekce)
klasika
Kapky jsou pro borderku 14,5 let , mívá ´ epi záchvaty , zatím podán 4 x večer 3 kapky. Zdá se celkově klidnější . Uvidíme jak dále.
Užívá ještě Karsivan a Alavis cbd.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »